Okulumuz Hakkında

997 sk. no9/1 inönü mah. Bornova/İZMİR
İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlkokulu Fotoğrafı

VİZYON

Hızla değişen teknoloji ile birlikte iş hayatı kalitesinin ve iş gücünün değiştiği çağımızda daha güzele, daha iyiye, sevgiyle koşan, yorulmayan, güçlüklerle baş etmesini bilen, çağdaş, bilimsel düşünen, tek amacı "DAHA İYİYE ULAŞMAK!" olan öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON

Bütün öğrencilerin, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilimsel alt yapı ile donatılmış eğitim ortamlarında, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak.

BAŞARILAR

Masa Tenisi 2011 - 2012 16 - 18 Mart tarihlerinde Afyon´da yapılan gurup Birinciliği Maçlarında 18 il arasından KÜÇÜK KIZ takımımız 5. KÜÇÜK ERKEK takımımız 6. olmuştur. 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Muğla´da yapılan Yıldızlar gurup yarışmalarında okulumuz YILDIZ KIZ takımı bölge birincisi, Samsun´da yapılan Yıldızlar gurup yarışmalarında ise YILDIZ ERKEK takımı bölge ikincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Öğretmen

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine uzaklık 15 km İlçe merkezine uzaklık 3 km

Yerleşim Yeri Bilgisi