İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlkokulu

Vizyon: Hızla değişen teknoloji ile birlikte iş hayatı kalitesinin ve iş gücünün değiştiği çağımızda daha güzele, daha iyiye, sevgiyle koşan, yorulmayan, güçlüklerle baş etmesini bilen, çağdaş, bilimsel düşünen, tek amacı "DAHA İYİYE ULAŞMAK!" olan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Bütün öğrencilerin, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilimsel alt yapı ile donatılmış eğitim ortamlarında, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak.

Başarılar: Masa Tenisi 2011 - 2012 16 - 18 Mart tarihlerinde Afyon´da yapılan gurup Birinciliği Maçlarında 18 il arasından KÜÇÜK KIZ takımımız 5. KÜÇÜK ERKEK takımımız 6. olmuştur. 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Muğla´da yapılan Yıldızlar gurup yarışmalarında okulumuz YILDIZ KIZ takımı bölge birincisi, Samsun´da yapılan Yıldızlar gurup yarışmalarında ise YILDIZ ERKEK takımı bölge ikincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Saatler: 07.50 -18.00
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest projemiz devam etmektedir.
Proje Çalışmaları: YEŞİL KALPLER YEŞİL ŞEHİRLER PROJESİ ´YENİLENEBİLİR ENERJİ´ E TWİNNİNG PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR.
Diğer Hususlar: Kütüphane sayısı:1 Kitap sayısı: 2277

WEB - https://ihsanetunailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Inonu mah. 997 sk. no9/2 Bornova

Öğretim Şekli :İkili